Στο πάθος και στη δύναμη θεωρεί πως θα κριθεί το ντέρμπι στις Σέρρες εναντίον των Ικάρων ο τεχνικός της ΕΝ.Κ.Καβάλας, Γιάννης Τζήμας.

Ο Λαρισαίος προπονητής μιλώντας στο KAVALA.BC, τονίζει πως, «το παιχνίδι είναι ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Εμείς για να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί που θα μας δώσει το δικαίωμα να χαμογελάμε και οι Ίκαροι παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι ομάδες που παίζουν μία κατηγορία, είναι πολύ πιο επικίνδυνες…»

Ενώ αναλύοντας τη Σερραϊκή ομάδα δηλώνει: «Είναι μία ομάδα με όρεξη για πείσμα, που μέσα στην έδρα της βγάζει τρομερή ενέργεια. Έχει τεράστιο κίνητρο και εμείς καλούμαστε και πάλι (όπως και στο Λαγκαδά), να παίξουμε εναντίον μίας ομάδας που έχει στόχο την παραμονή. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δε μας δίνει τη δυνατότητα, ούτε να χαλαρώσουμε, ούτε να ξεκουράσουμε τους ήδη επιβαρυμένους παίκτες μας, που έχουν βγάλει μέχρι τώρα έναν αγωνιστικό Γολγοθά».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι τονίζει: «Και οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο, όμως θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Οι Σέρρες κρατούν χαμηλό σκόρ στο γήπεδο τους και εκεί πρέπει εμείς να βρούμε τις λύσεις. Να βρούμε το αντίδοτο στο νεανικό πάθος των παιδιών των Ικάρων και με τη βοήθεια του κόσμου μας και πάλι να πάρουμε ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι».

*Η αποστολή της ΕΝ.Κ.Καβάλας, για το παιχνίδι στις Σέρρες με τους Ικάρους αποτελείται από τους: Αγγελακόπουλο, Κατσαρέ, Κρστέφσκι, Καλαμπάκα, Καραθανάση, Καραποστόλου, Τότσιο, Παπαρέγκα, Βελισσαρίου, Γκέλιο, Καλάιτζίδη, Μαρμαρινό.